recenze

Golden Park

Golden Park

I když to z názvu dnešní hry není patrné, jedná se o další z klonů stařičkých Space Invanders! Vyjma pěkného zpracování, můžete počítat se zajímavým motivem, čerpající ze známého televizního seriálu
Southpark. Tak vzhůru do boje!
Space Invanders - střílení létajících talířů tu bylo již nesčetněkrát. Tentokrát jde ale o titul, který se může pochlubit velice solidní trojrozměrnou grafikou a Kennym ze Southparku!

Jde o takové ty nejpůvodnější, známé ještě z dob automatů. Kdo z vás jste na nich v minulém desetiletí neujížděli, tak vězte, že ve třech řadách je po osmi alienech. V této formaci postupují od jednoho kraje obrazovky ke druhému a vždy, když se otáčí, tak o jednu řadu klesnou. Samozřejmě je nesmíte nechat klesnout až na vaši úroveň, stejně jako se nechat zabít jejich střelami.

Ačkoliv se děj samotný odehrává v rovině, grafika je trojrozměrná a velmi vydařená. Co se grafiky týče, lze Golden Parku vytknout snad jen neměnné prostředí levelů, jež se liší jen vyšší rychlostí, a nedotažené pozadí (i když odpovídá Southpark stylu). Zvukové efekty nepatří mezi nejhorší. Tvrdím to i přes fakt, že tyto efekty jsou velice primitivní. Až na pár drobných výtek je ale výsledné hodnocení nadprůměrné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Anicka | 09.08.05 v 22:49

tak to vam asi nic nereknu


galerie

Golden Park Golden Park Golden Park Golden Park

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce