recenze

Rybník

Rybník

Hráli jste už budovatelskou strategii, v níž hraje hlavní roli provozování koupaliště? Myslíte si, že je tato činnost jednoduchá? Přesvědčte se tedy o tom, že to není zrovna nejlehčí, ale určitě to není nuda. Staňte se podnikatelem v tomto zajímavém oboru!
Jaké to asi může být provozovat koupaliště? Většina z vás si asi teď klade tuto otázku, ale spíše vás asi bude zajímat, jak by mohla vypadat taková budovatelská strategie, ve které jste majitelem koupališť a plníte dané úkoly. Díky PEgi Studio máte možnost si to vše vyzkoušet. Tento nepříliš známý tým se u nás příliš neprezentoval svými kousky, ale za zmínku stojí určitě hra Octopus z prostředí Matrixu, kterou vám sice také nenabídneme, ale mohli byste podle ní alespoň poznat tento tým.

Přejděme k věci. Každého z vás už asi hlavně zajímá, jak tato strategie vypadá. Jde tedy o strategii budovatelskou, v níž hrají velkou roli peníze. Podle nich byste se měli od začátku orientovat a nakládat s nimi rozumně. Základem je tedy nákup různých budov a vylepšení díky nimž získáte vyšší návštěvnost a můžete zvýšit i vstupné. Ze začátku je dobré obstarat si věci, jakou jsou toalety a posezení. Dále vám dosti pomůže občerstvení, za které musíte měsíčně platit, ale mělo by si na sebe vydělat a ještě udělat i něco navíc. Mimo toho lze vylepšit i prostředí vašeho koupaliště. Např. vysazením stromků nebo zapojením čističky vody. Věnovat byste se měli i službám pro lidi – najmutí plavčíka, půjčování lodí, vysazení ryb – půjčování prutů. Díky rybám můžete vydělávat na výlovu, ale mohou vám také zhoršit kvalitu vody. No a na závěr je třeba vložit nějaký obnos do reklamy. Bez té to určitě nejde. Nejlevnější je reklama v novinách, pak v rádiu a nejdražší televize. Cílem hry je plnění daných úkolů, jako je třeba zvýšení reklamy, úrovně vybavení atd. Pokud je splníte, následuje další místo a nové úkoly.

Rybník je určitě působivá budovatelská strategie, ale dost obyčejná. Navíc průběh hry je dosti pomalý a hra je celkově krátká. Úkoly se dají splnit celkem hravě. V každém kole můžete začínat skoro stejným způsobem jako v kole předchozím a následuje stereotyp, který vás asi příliš nepobaví. Je však na vás za jak dlouho hru dohrajete a třeba vám udělá větší potíže než mně a tím vás více zabaví. ;) Rybník by chtěl určitě vylepšit a našlo by se toho dost, co bych rád změnil. Možná se ale dočkáme druhého dílu, který vyslyší naše prosby a více pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Barbora | 15.02.08 v 17:11

Please demo!!!

KaluzaP | 01.01.08 v 14:26

Dobrá hra!

jirik.benes | 14.05.05 v 14:37

Je prostě super!

gg | 29.01.05 v 12:11

je to prde*ale v zaplavě nesmyslů co tady sou k stažení
si todle stáhni trochu nuda, ale je to prd*

ererrerererrrrrrr | 20.12.04 v 20:00

Mám dobrou grafiku

Maberka | 08.11.04 v 17:54

Já si tuhle hru ted stahuji tak jsem naní zvědavá určitě bude super,,,

Andělka | 28.10.04 v 10:06

Hra je to dobrá a až na poslední level kde se má získat 13,5 melounů. Jestli to někdo už dokázal tak mě prosím poraďte jak to mám udělat.

znalecvina | 05.10.04 v 11:09

tak ja tu hru take hral a docela se mi darilo. pak jsem se dostal do nejakeho levelu a vsechn o slo podle planu. splnil jsem pozadavky na vybaveni a i penize, ale stejne mi to napsalo, ze jsem nesplnil... tak jsem to odinstaloval. :)

Valaja | 19.08.04 v 14:10

mam vtom špatnou grafiku,ale ma ty požadavky splnění

Kahi | 18.08.04 v 15:37

docela zajímavá hříčka, která ovšem má docela dost prostoru k vylepšování. první level byl pro mě paradoxně nejtěžší. Asi od pátého levelu jsem uplatňoval princip, že jsem postavil všechny budovy, klávesou backspace jsem zakázal týdenní výpisy a za jednou za půl hoďky jsem se mrknul na monitor :o). PS: plavčík si účtuje 10 000 za týden, i když prohlašoval, že za měsíc :-D.


galerie