recenze

Jump 'n Bump

Jump 'n Bump

Myslíte si, že je tahle hra jenom taková miloučká hopsačka pro milovníky roztomilých zajíčků? Pokud ANO, tak si nejdříve přečtěte i zbytek recenze, než přejdete dál k něčemu drsnějšímu. I roztomilá barevná grafika přece může skrývat.
Milé děti, byl jednou jeden les a v tom lese byl jeden takový malý pelíšek, ve kterém spolu žili 2-4 zajíčci (podle toho, kolik se zrovna namane hráčů k jednomu počítači a taky záleží na vybavení - joystick atd). Celý svůj život si s ničím nedělali starosti, jenom se proháněli po lese, skákali po pařezech, na trampolíně nebo do vody a celý den se jen radovali. Až je to jednou už omrzelo a zjistili, že ve skutečnosti nejsou živí, ale jen počítačoví a tudíž jsou i nesmrtelní a řekl si, že by se taky mohli mezi sebou mlátit a skákat si po hlavách. A tak se taky stalo a nyní do hry vstupujete vy! Hra je minimálně pro dva hráče, kteří u jedné klávesnice svedou tuhý boj.

V celé hře totiž nejde o nic jiného, než na jedné mapě (bojové ploše) skákat tak, abyste skočili soupeři na hlavu. Ten se v takovém přípatě rozprskne na krvavé cucky a rozletí se na všechny strany (skutečně!!!) a hráč se objeví (resurekce) na náhodném místě a boj pokračuje. V pravé části monitoru pak probíhá kalkulace všech úmrtí, takže si můžete dát duel do určitého počtu zabitých zajíců, protože jinak můžete hrát do nekonečna. Takže, i když hra na první pohled vypadá jako taková roztomílá plošinovka pro ty nejmenší juniory za klávesnicí, nakonec se z toho vyklube pěkně brutální masakr. Smůla celé hry je ta, že nabízí pouze jednu bojovou plochu, čímž brzy ztratí na přitažlivosti. Pokud se ale chcete pořádně vyřádit a máte někoho, kdo bude ochoten nechat si rozbíjet hlavu, rozhodně zkuste Jump 'n bump! :-)

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

66 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Triple T | 08.10.05 v 10:30

"- pouze jedna mapa" Dalsi levely jsou napriklad na strance [http://www.brainchilddesign.com/Bottom.php?Page=Games&SubPage=JnBLevels]
Puvodnim vyrobcem (v tabulce afaik chybi) je Brainchild Design [http://www.brainchilddesign.com/].
Vojtěch Zapadlík: lol
Vojtěch Zapadlík+Shooters: Skvelych her pro vice hracu na jednom PC je spousta, ja je mam vsechny zaznamenane, tak muzu jmenovat (alespon nejvetsi klasiky): BlockoFighter, Duel 6 (ten je z ceska a nikdo jej nezna), Egoboo, GeneRally, Knockin (rovnez od Brainchild Design), Liero, Marshmallow Duel, Tappo Tactics (nedavno na freegame.cz, prirovnavano prave k Jump 'n Bump), Tennis Critters.

Vojtěch Zapadlík | 13.12.02 v 19:50

sorry,jako Shooters

Vojtěch Zapadlík | 13.12.02 v 19:38

tahle hra vážně super.odreaguje tě, podobných her znám vážně málo(bulánci,worms realtime a worms armagedon)-jsem stejného názoru jako Petr Hradečný

Petr hradečný | 11.11.02 v 13:33

Shooters | 06.11.02 v 18:58

Nevím,jak ostatním lidem, ale mě se tahle hra zdá OPRAVDU skvělá!!!Když si s kámošema uděláme volnou chvilku a sejdeme se u kompu, je to spolu s Bulánky a Worms Armagedon jediná zábava(snad ještě filmy),kterou jsme schopni vyprodukovat...:-)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce