recenze

Glory of Gladiators

Glory of Gladiators

Další hra, kde si budete hrát na gladiátora? Tak trošku, ale mnohem propracovanější. Vy nebudete samotným bojovníkem, vy povedete jednu gladiátoří školu.
Glory of Gladiator je jedna z nových webovek a nebojí se jít do konkurence s plným nasazením. Stáváte se vlastníkem velké usedlosti a hlavně svého prvního gladiátora. S pomocí několika přátel začnete budovat gladiátoří stáj, jakou ještě nikdo nikdy neviděl.

Vaše hlavní činnost bude samozřejmě obsahovat aktivity kolem bojovníků. Ty je třeba cvičit, vybavit, vylepšit, posílat na různé mise a hlavně je nechat bojovat na život a na smrt. No, ta smrt tady není zas tak permanentní. Činností je zde opravdu mnoho. Jestli toužíte po boji, máte na výběr hned z několika možností. První je cestování po antické Evropě, kde na speciálních mapách vyzvete ve dvou úrovních různé nepřátele a snažíte se celou oblast vyčistit. Zde je velká šance nalézt nějaký ten pěkný předmět a získat zkušenosti. Tou druhou volbou je aréna, kde vyzvete ostatní hráče a jejich svěřence do pořádné mely. Hraje se o slávu a peníze, stejně jako o prestiž z obsazení vrchních příček, ale to už chce hodně trénované borce. Každý gladiátor může být nadále vylepšován za nemalý peníz na speciální škole nebo získávat nějakou tu minci z práce. Je toho opravdu hodně, co se zde dá dělat, ale tím to nekončí.

Vy samozřejmě spravujete své sídlo, které se skládá kromě různých doků i z farmy, takže pro hráče se závislostí na farmaření se zde také nachází jejich oblíbený svět. Tato budovatelská část už tak plná velké škály možností není, ale pro větší počet gladiátorů, předmětů a větší příjem je důležitá.

Pojďme ještě zpět ke gladiátorům. Jsou zde totiž různé typy s různými schopnostmi, ne že by to na poněkud sterilní souboje mělo větší vliv, hlavně v PvE světě, ale pokud to chcete opravdu někam dotáhnout, jsou zde skutečně chvíle, kdy tyto speciální pohyby mohou rozhodnout bitvu. Mimochodem, souboje nemůžete ovlivnit, vše jede automaticky, dokud jeden z bojovníků neleží v kaluži krve.

Glory of Gladiator je vynikající hra, pokud nechcete u počítače sedět hodiny, stačí si párkrát za den udělat kolečko, všechno ošetřit, projít si pár soubojů a jít zase pryč. Také je ve hře hezké, že zde vybavení hraje velmi důležitou roli a i slabší gladiátor může s pořádnou investicí do upgradu vydělat slušný peníz v aréně. I samotný obchod obsahuje různorodé a pěkné věci.

Co se týče technické stránky, tam si hra drží standard. Umělci zapojení do tvorby hry odvedli slušnou práci a animace jsou fajn, ale nic světoborného to není. V dnešním světě, kde je laťka a technologie na hodně vysoké úrovní, se hra přesto neztratí. Celkově vzato se gladiátoření jako nápad nejeví originálně, mnoho podobných her tu bylo a je. Přesto se dá doporučit díky svému bohatému obsahu.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:17

text příspěvku

Laugher

Laugher | 08.07.16 v 01:28

Vynikající hra


galerie

Glory of Gladiators Glory of Gladiators Glory of Gladiators Glory of Gladiators Glory of Gladiators Glory of Gladiators

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce