recenze

Atlantis Fantasy

Atlantis Fantasy

Objevení této bájné Atlantidy není taková bomba, jak by se mohlo očekávat. Prostě zde nic není, takže se ujímáte vedení a obrátíte holé mořské dno do bájného podmořského světa.
Atlantis Fantasy je budovatelskou strategií, kterou by člověk zrovna neměl minout. Čeká vás cesta od pár domků, až po rozsáhle a barevné město, kde najdou zábavu jak casual, tak i hardcore hráči. Začínáte stavět ve stylu jeden dům, který vytvoří místo pro několik obyvatel, první „struktury“ pro produkci korálů, kde zaměstnáte právě vaše čerstvé občany. Systém budovatelského managementu je zde velmi lehko k pochopení. Každá budova k výstavbě potřebuje určitý počet stavbařů a materiálů. Ten je různý, ale vždy je po nějaké době po ruce. A pro farmářské geeky tu je možnost pěstování plodin. Jak se vaše město rozrůstá a vaše úroveň stoupá, odemykají se nové a nové budovy.

Když se na to ale člověk podívá, tak se vlastně nejedná o nic nového. Tak co tuhle hru táhá z průměrně šedi? Je to hlavně naprosto úchvatná visuální stránka. Budovy mají nápad, například korály těží obrovské chobotnice, jsou zde kina, opravdu do detailu vypiplané domy pro obyvatele a nespočet dekorativních prvků. Obyvatelé se pohybují po vašem městě a voda kolem vás doslova žije. Další skvělou správou je velkorysost energie, kterou potřebujete pro drtivou většinu úkonů. Její limit je velmi vysoký a doplňuje se nadprůměrně rychle. Tenhle kousek měl u mě našlápnuto na devadesátkové hodnocení, ale je tu pár maličkostí, které body srážejí.

Hlavní „moderní“ nemoc mnoha FB her je potřeba přátel, kteří vám dají předměty, které si jinak musíte koupit za peníze, abyste něco postavili nebo sehnali. To je tu bohužel stejné a stalo se mi, že jsem se opravdu dlouho načekal, než jsem jednu klíčovou stavbu dodělal. Další sociální zapojení je možnost navštěvovat přátelé a výměna dárku, no a to je všechno. Zapojení kamarádů je tedy spíše nutností než radostí.

Ale jinak jsem na hře sotva našel nějakou další vadu. Jednoznačně zábavné budování ve fantastickém visuálním kabátku.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jaroslava Kredbova | 02.11.19 v 10:56

Dobrý den chci se zeptat proč mi na facebooku nejede hra Atlantis fantasy mám ji docela hodně rozehranou ale už rok nefunguje prosím o radu děkuji

Zlatka Daslíková | 12.06.16 v 12:44

chci jí hrát ale nejde.. :(

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 22.02.15 v 09:53

kouzelná hra která nemá chybu


galerie

Atlantis Fantasy Atlantis Fantasy Atlantis Fantasy Atlantis Fantasy Atlantis Fantasy