recenze

CoasterVille

CoasterVille

Postavte si vlastní lunapark se spoustou atrakcí a stánků a nalákejte návštěvníky na super zábavu a hlavně na luxusní horskou dráhu.
V této budovatelské gamese se vrhnete mezi kolotoče a párky v rohlíku, a to s mechanismy, na které jsme si u Zyngy už poněkud zvykli. Máte před sebou prázdnou plochu a pár chodníčků, ale postupně ji zaplníte různými atrakcemi, obchůdky a dekoracemi natolik, že si budete muset odemknout další plošky na rozrůstající se lunaparkové impérium.
Složka stavění zahrnuje budovy mnoha druhů, ale vedoucí postavení bude mít vaše horská dráha, kterou můžete modelovat a dokupovat další kousky na její propojení. Dále jsou tu obchůdky s občerstvením pro návštěvníky a jejich štěstí a vaše spektrum atrakcí zvyšuje jejich zájem a návštěvnost. Abych byl upřímný, tento aspekt nějak nevybočuje, vyjma oné horské dráhy.
Atrakce zvyšují popularitu parku a tím odemykáte nové objekty. A všechno to budování vás stojí energii a samozřejmě peníze.
Atrakce můžete upgradovat, hostovat, čímž získáváte přídatné předměty právě na onen upgrade. A ty, které nezískáte, o ty musíte požádat přátele. Sympatické bylo, že mi hra sama nabídla pár lidí, kterým jsem okamžitě mohl poslat žádost, aniž bych si je musel přidávat mezi přátele na Facebooku.
Dostane se i na zásobování (produkce v určitých časových intervalech) a, jak já říkám, rachejtlovou surovinu, která je také potřebná na všelijaké vylepšování a produkci.

Celkově mám ambivalentní pocity. Na první pohled tu není použito žádných nových principů – potřebujete kámoše, stavíte, získáváte zkušenosti, utrácíte energii a peníze a odemykáte nové věci. Také ale nelze upřít snaha o nové prvky – stavění vlastní horské dráhy, speciální předměty a atrakce, velké množství questů. Nezkušeného hráče tohoto žánru to pohltí, ti zkušení a protřelí, kteří už toho na Facebooku postavili mraky, si užijí lehké osvěžující prvky a pak nejspíše ukončí.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

wozimba

wozimba | 25.07.18 v 00:03

tyhle typy fb her nemusím

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 01:29

Nezkušeného hráče tohoto žánru to pohltí, ti zkušení a protřelí, kteří už toho na Facebooku postavili mraky, si užijí lehké osvěžující prvky a pak nejspíše ukončí

Laugher

Laugher | 04.01.16 v 00:50

Složka stavění zahrnuje budovy mnoha druhů


galerie

CoasterVille CoasterVille CoasterVille CoasterVille CoasterVille CoasterVille