recenze

Super Gem Heroes

Super Gem Heroes

Gem Boy je mladý kluk, který musí dospět trochu rychleji. Osud mu nadělil zlého Bogeymana a musí si vzít všechny plyšáky.
Super Gem Heroes je typický reprezentant match-3 her pro Facebook. V každé úrovni musíte splnit určitý cíl, většinou na body, a na jejich dosažení máte omezený počet pokusů, pohybů. Budete hýbat s objekty, které hodně připomínají sladkosti. Jako obvykle se snažíte spojit aspoň tři stejné vodorovně a svisle, přičemž více než tři vám dají různé bonusy. Pokud splníte všechny cíle před využitím všech pohybů, dostanete parádní bonus. Bodů chtiví hráči zde mají opravdu solidní žně a při velkém zapojení přátel mohou vznikat i zajímavé osobní soutěže. Čím dále se na mapě dostáváte, tím roste i obtížnost, která není zrovna malá, také díky počtu životů.

Životy reprezentují nepovedené hry. Když nesplníte úkol, bude vám jeden sebrán, a dokud máte z čeho brát, můžete pokračovat. Jenomže životů je pouze 5 a doplňují se poměrně pomalu. Můžete aspoň nějaký ten kousek vyžebrat od přátel, stejně jako bonusové bomby a další věci, bez kterých vyšší úrovně půjdou udělat jenom se štěstím.

Super Gem Heroes sází na jistotu a spíše se drží kréda „kdo nic nedělá, nic nezkazí“. Minimum inovace a průměrný obsah není zase tak špatný. Pokud jste prostě hráči, kteří od hry očekávají match-3 šílenství, budete spokojeni. I když průměrná hra, díky velmi slušnému vizuálu a určitému příslibu do budoucnosti získává další body do nadprůměrného hodnocení. Jestli si chcete ukrátit nudu a začít novou hru s velkým počtem levelů, zde máte příležitost. Ale pozor na občas velmi těžké úkoly.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Laugher

Laugher | 08.07.16 v 01:30

Super Gem Heroes je bezva

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 23.02.15 v 06:26

teda to je úžasné


galerie

Super Gem Heroes Super Gem Heroes Super Gem Heroes Super Gem Heroes Super Gem Heroes Super Gem Heroes