recenze

Race Illegal: High Speed 3D

Race Illegal: High Speed 3D

Cítíte spálené gumy? Tak alespoň vaše zavařující se zařízení s Androidem, protože od této závodní pecky se jen tak neodtrhnete. Ilegální ježdění se vším všudy.
Dvacet tratí, devět aut, tuning, singleplayer, ale i on-line závodění proti skutečným jezdcům. Chybí něco?
V branži závodění se na Androidech uchytila série Aphalt od Gameloftu, ale toto je více než zdatná konkurence. A to především proto, že tento kousek je zdarma.
Závody jsou zpracovány do režimu kariéry, rychlé jízdy a on-line playeru, o kterém se zmíním později. V kariéře vás čekají základní jízdy i šampionáty, proti soupeřům i driftování, přičemž vše je zabaleno do povedené 3D grafiky. Pokud jde o jízdu, můžete si vybrat ze tří typů ovládání podle toho, co vám sedne nejvíce (virtuální volant, nahýbání, dotyk). Jízda je pěkně zběsilá a plynulá, současně je tu ale i určitý fyzikální model poškození vozidla a smyky. Aspektu jízdy a adrenalinu, kdy kličkujete v protisměru či při předjíždění, není moc co vytknout.
Co by to bylo za závody, kdyby tu nebyl tuning? Postupně si odemknete tři třídy aut, které potřebujete do další fáze hry. Každé z nich za vyhrané peníze můžete vylepšovat v rychlosti, zatáčení a turba, nechybí ani samolepky.
Nadupaný a velmi zábavný singleplayer, v rámci něhož se prokousáváte také příběhem, doplňuje i multiplayer po síti, ve kterém získáváte body do žebříčku. I když hra občas spadne, je to příjemné zpestření už tak luxusní hry. Jedinou kaňkou jsou četné reklamy, při hraní offline ještě o fous častější, ale za tuto hru to stojí. Rozhodně doporučuji, pokud máte volno pro zhruba 200 MB v paměti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

wozimba

wozimba | 05.08.18 v 17:57

hezká grafika, tu si stáhnu do mobilu

rene | 03.10.13 v 16:16

chcu ti hry do telefonu

gustav conka | 18.07.13 v 07:47

samsung


galerie

Race Illegal: High Speed 3D Race Illegal: High Speed 3D Race Illegal: High Speed 3D Race Illegal: High Speed 3D Race Illegal: High Speed 3D Race Illegal: High Speed 3D