recenze

TINT A Survival RPG Comic Book

TINT A Survival RPG Comic Book

Toto není zkouška, ale pořádný malér. Svět se zmítá v postapokalyptickém chaosu a strachu a není vůbec jisté, jestli přežijete. Komiksové vyprávění s prvky RPG, kde záleží na vašich rozhodnutích. Budete hodní, nebo zlí?
Dnes se podíváme na jeden originální kousek, který v podstatě není hrou, ale komiksem. Zánik světa přišel tak nějak znenadání a vy se snažíte hlavně přežít. Vše se odehrává formou komiksu, který pročítáte a na konci stránky musíte vybrat jednu z nabízených možností. Můžete také mluvit s postavami, což vám odemkne další možnosti následující akce. Na začátku hry si zvolíte 3 vlastnosti, které vám během příběhu mohou pomoci. Cestou narazíte také na osoby, které potřebují pomoc, a je na vás, jak se rozhodnete a jestli dokážete přežít, nebo zhynete. K dispozici je celkem 19 různých konců a samozřejmě většina z nich nepatří do kategorie „a žili šťastně až do smrti“.
I když se zde nacházejí checkpointy, některé pasáže a rozhodnutí holt budete opakovat a zkoušet jiné volby. Celkově se však jedná o poměrně originální titul, který stojí za vyzkoušení, a komiksové zpracování dává tu správnou atmosféru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

TINT A Survival RPG Comic Book TINT A Survival RPG Comic Book TINT A Survival RPG Comic Book

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce