recenze

Bubble Land

Bubble Land

Pomozte dvou veverčákům Frankovi a Kipovi osvobodit ptáky z pytláckých klecí a zachránit les. Bublinovka se vším, co k takové hře patří. Takže spousta bublin, ale také power-upů.
Dobrodružství při záchraně lesa začíná. Sady levelů jsou tematicky rozděleny na patra jednoho stromu, po kterém postupně stoupáte dál. A v každém levelu na vás čeká bublinová hradba a několik klecí s ptáky, které musíte trefit a osvobodit.
Princip hry je zcela typický pro tento žánr. Z namířeného děla vystřelujete bubliny a snažíte se vytvářet spojení 3 a více kusů, aby následně došlo k jejich prasknutí. Tímto způsobem se prokousáváte až ke klecím, které už stačí jen zlikvidovat, a současně se snažíte nahrát potřebné minimální skóre, což většinou nebude zase takový problém.
Postupem času se objevují nejrůznější háčky. Tím hlavním je omezený počet bublin, a tak musíte pečlivě mířit a místy i popřemýšlet, kudy to bude nejvýhodnější postup. Nechybí různé blokády, nezničitelné kameny apod. Nechybí speciální výbušný mód a také nějaké ty bonusy.
Pokud jde o bonusové power-upy, pak si je lze zakoupit před startem každého kola za utržené peníze. Nakupujte s rozmyslem, pro zkušenější hráče není potřeba zpočátku kupovat vůbec nic. Najdete tu také klasické prvky jako lepší míření, větší počet bublin nebo speciální ježkovou střelu.

Počet her je dán životy, které ztrácíte pouze v případě neúspěšného pokusu. Čas doplňování není ani vzhledem k tomuto aspektu tak strašný. Na první pohled tuctová záležitost. Na ten druhý sice taky, ale to už propadnete (jako každý milovník tohoto žánru) pohodové hratelnosti.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:41

Spousta zábavy

Laugher

Laugher | 14.07.16 v 17:56

Bublinkové dobrodružství

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:11

Zase bublinovka

Janička1

Janička1 | 07.01.15 v 09:30

nádhera

kikina | 13.07.13 v 11:20

jak mam stahnout tu hru nejde mi to proččč poradte mi prosíím ??


galerie

Bubble Land Bubble Land Bubble Land Bubble Land Bubble Land Bubble Land