recenze

Marble Trails

Marble Trails

Malý krabík vyráží na cestu. Střílejte barevné bubliny, plňte levely a objevujte svět napříč rozmanitými prostředími. Hra na motivy legendární Zumy.
V každém kole se na vás vyřítí zástup barevných koulí, které musíte ničit. Z vašeho děla střílíte různobarevné kuličky a snažíte se do tohoto „hada“ trefovat tak, abyste vytvořili alespoň trojice. Větší úseky přinášejí více bodů a nutno je uvažovat i o kombech, tedy následných řetězových reakcích. Z pravidla máte možnost získat v každé úrovni až tři hvězdy, a to podle toho, jaké questy splníte. Úkoly jsou povětšinou o nějakém tom bodovém skóre, k čemuž vám právě komba pomohou, vytvořit několik reakcí nebo třeba dokončit level v časovém limitu. Na první pohled klasika, na druhý výzva a nutnost. Na konci tematické oblasti vás čeká souboj s bossem, který se otevře jen při dostatečném množství hvězdiček.

Herní princip zcela odpovídá titulu s názvem Zuma (pamatujete?). Za odměnu po každém kole získáváte peníze a samozřejmě se posunete o kousek dál. Peníze slouží na nákup bonusů a power-upů, jako přesnější míření nebo bomba. Na bonusy narazíte i během hraní, takové zpomalení času nebo masivní exploze vám vzhledem ke svižnému tempu hry nejednou pomohou.

Pokud jde o interface hry, je velice přívětivý a přehledný. Krabík, který cestuje, tematicky zaměřené levely a souboje s bossi jsou fajn. Ale především mám na mysli jasné zobrazení aktuálního levelu a úkol ještě předtím, než se do něho pustíte. To je užitečné pro výběr misí, které se rozhodnete splnit pro chybějící hvězdy.
Nevýhodou tak jsou jen životy, respektive jejich ubývání. U mnohých her tohoto typu se životy-srdíčka při úspěšném absolvování neztrácejí. Tady o jedno přijdete vždy, když se pustíte do hraní. Toť ovšem jediné negativum na jinak parádní „zumoidní“ hře.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Laugher

Laugher | 01.04.16 v 22:49

Malý krabík vyráží na cestu

Janička1

Janička1 | 07.01.15 v 09:28

možu


galerie

Marble Trails Marble Trails Marble Trails Marble Trails Marble Trails Marble Trails

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce