recenze

Jewel Kingdom

Jewel Kingdom

Je to tu zase – hrací plocha je plná nejrůznějších objektů a vy musíte co? Správně, vytvořit z nich alespoň trojice stejného typu. Přesmykem okolních kamenů lze vytvořit i početnější comba, čímž docílíte nejen zmizení a zisku bodů, ale také vzniku speciálního kamene pro další použití.
Levely jsou jednotlivě rozděleny na mohutné hrací ploše, a tak si určitě nejeden hráč vyhraje a těch neuspořádaných kamenů si užije.
V levelech na vás čeká taková ta notně provařená klasika. Kameny budou uzamčené nebo zmrzlé, což vám vždy znepříjemňuje počínání nahrát minimum potřebných bodů či dostat na spodní okraj všechny dílky skládačky, a to v šibeničním časovém limitu. Na druhou stranu je tu i několik užitečných bonusů. Tvořením trojic můžete aktivovat magickou sílu, další boosty pak zakoupíte za peníze před každou započatou hrou, i když obtížnost úrovní to dlouhou dobu nevyžaduje (dle mého soudu).
Trochu zbytečná se mi jeví možnost kupovat si mapy a měnit tak styl a vzezření objektů. Také celkově jsem trochu na rozpacích, zda lze do tohoto žánru přivát něco nového, nějaký svěží vítr. Vše, co vám hra nabízí, jsme totiž už určitě někde viděli. Jedná se zkrátka o klasiku, která neurazí, ale ani dvakrát nepotěší.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:48

Bezva

jurcatko

jurcatko | 14.03.15 v 21:05

tohle vypadá taky dobře

Pavlina | 10.01.13 v 11:46

poradite jak se dostat pres level 60 hraju ho uz takovou dobu a nic


galerie

Jewel Kingdom Jewel Kingdom Jewel Kingdom Jewel Kingdom