recenze

Hidden Chronicles

Hidden Chronicles

Tuto Hidden Object Game od Zyngy hraje 9 000 000 hráčů. Buďte dalším z nich, hledejte předměty a odhalte tajemství vašeho strýce a jeho panství.
Strýc vám poslal psaní. Rodinná návštěva nebo oběd se ovšem odkládá, jelikož váš strýček je v nebezpečí. Kdo ví, proč právě hledání předmětů ze seznamu je tím správným řešením, každopádně je to ale to, co budete po většinu času v této hře dělat. Současně by to však nebyla Zynga, aby hráčům nepřinesla mnohem více.
Tento titul patří do žánru Hidden Object Games. To znamená, že máte dané konkrétní předměty a ty na určité scenérii hledáte. Nejsou nikterak označené a plocha je zásadně chaoticky přeplácaná spoustou harampádí, takže to chce opravdu dobré oko a mnohdy i trpělivost. Základním vodítkem je lupa, která vám v časovém intervalu ukáže jeden z předmětů, a při opakovaném hraní scenérií budete muset najít odlišné kousky.
A proč se pouštět do opětovného hraní? Za zvládnutí levelu získáváte body, za body poháry a poháry vám odemykají nová místa na ploše vašeho domu. Tím se dostává na řadu část budovatelská. Na volná místa si kupujete nejrůznější (zošklivující) dekorace. Tyto předměty zakoupíte za získané peníze a dávají vám tak zvané Estate Points, za které zase odemknete nové kapitoly s novými lokacemi. Poměrně nepřehlednou situaci ještě více komplikují minihry. Občas na vás jukne miniquest například ve formě poskládání puzzlu.

Hledání předmětů není v tomto případě nikterak snadnou záležitostí. Teď nemám na mysli možnou jazykovou bariéru ani nedostatek energie, ale spíše to, že některé objekty jsou v jakési kombinaci – musíte najít jednu věc a tu dát ke druhé, abyste ji odstranili ze seznamu. Nutno ale uznat, že to je zábavný aspekt. Co nepotěší, je brutální nutnost přátel. Je potřeba spousta surovin, které vám mohou poslat spoluhráči. Škoda že na tuto brzdu narazíte takřka okamžitě. Naštěstí je komunita kolem této hry na Facebooku veliká.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:54

Hledání předmětů

Laugher

Laugher | 01.04.16 v 22:47

Tuto Hidden Object Game od Zyngy hraje 9 000 000 hráčů

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:11

krásná hra


galerie

Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles Hidden Chronicles