recenze

Top Gear: Stunt School SSR

Top Gear: Stunt School SSR

Vítejte v kaskadérské škole Top Gearu. Vrhněte se do nebezpečných úkolů a ukažte, zač je toho Stig.
Čekají na vás opravdu ztřeštěná zadání a ještě o něco ztřeštěnější auta, s kterými budete jezdit. Ve hře je k dispozici několik lokací, které si postupně odemykáte, za nasbírané peníze tuníte pěknou řádku aut a díky tomu získáváte další medaile a zkušenosti pro postup. Samotné levely jsou jakoby malé „minihry“, kde musíte například přeskočit kaňon, projet úzkou trať nad propastí, přeskočit most nebo na ledovém okruhu vstřelit gól. Nechybí ani úkoly na čas.
Tratě jsou sice krátké – jde zpravidla o jeden až tři manévry – ale to neznamená, že byste nemohli vaše auto roztřískat. Díky upgradu můžete nejen zvyšovat výkon, ale také měnit vzhled. K dispozici jsou kromě hlavních kaskadérských kousků také Stigovy manévry. Různá prostředí a auta působí mnohdy bizarně a vtipně, takže o zábavu je postaráno. Ovládání je možná až příliš citlivé, ale chápu to jako záměr, aby to zase nebylo tak snadné. Je tu možnost výzvy vašich přátel či ostatních a možnost porovnávat skóre.
Jedinou brzdou jsou povolenky, za které se dostanete do konkrétní mise. Do začátku jich dostanete dost, nicméně jeden pokus může trvat třeba jen tři vteřiny, takže je upotřebíte poměrně rychle. Další lze získat sice zdarma, ale pak už jste limitování časovými intervaly a počtem deseti kousků. To zpomaluje postup. Hra je i přesto velmi zábavnou záležitostí, kterou musíte vyzkoušet. A fanoušci Top Gearu obzvlášť. Za zmínku stojí i fakt, že je hra lokalizovaná do češtiny.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Top Gear: Stunt School SSR Top Gear: Stunt School SSR Top Gear: Stunt School SSR Top Gear: Stunt School SSR Top Gear: Stunt School SSR Top Gear: Stunt School SSR