recenze

Sonic Before the Sequel

Sonic Before the Sequel

Sonic se vrací ve výtečné formě a hlavně klasické hratelnosti, kterou známe z bitových konzolových systémů. Jestli čtete tyto řádky, pak to znamená, že ještě nestahujete tuto peckózní hru, což je rozhodně vaše škoda.
Vzpomínáte na klasického Sonica, který skákal a běhal jako o život, každé tři úrovně zmastil jednoho robota a všechny nás to neskutečně bavilo? Přes padesát levelů ve starém dobrém sonico-hopsačkovém stylu je tu!
Ovládáte modrého ježoura napříč tematickými úrovněmi, kdy budete přeskakovat jámy, ostny, plošinky a ničit nepřátele. Tato část je velmi dobře prokládána sekcemi, kdy prostě frčíte dopředu přes odšprncávátka, trampolíny, větráky, loopingy, což je skvělý pocit nostalgie při ovládání Sonica a Tailse (alias Chvostíka). Tyto dvě postavy se střídají po každém úseku levelů, na jejichž konci následuje boss. Tady je dobré vědět, že při ztrátě všech životů vás hra při loadu hodí do posledního kola, takže není nutno opakovat celou hru.
Dalším sympatickým prvkem jsou cut scény, byť příběh není právě z originálních. Přesto to působí dobře, ba přímo skvěle. Nedá se najít nic, co by nezapadalo do toho, co od správného titulu se Sonicem ze staré školy očekáváte (nevím, nevím, opravdu nevím…).

U hry pocítíte i postupně rostoucí obtížnost. První levely prosvištíte v průměru něco kolem minuty (i při prvním hraní), ale postupem času začne příjemně přituhovat a i těch prstýnků začne být nějak poskromnu. Toto je zábava na několik hodin hraní v kuse, kterou musí mít každý příznivec Sonica, každý příznivec arkád a každý, kdo má rád luxusní freeware hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:02

text příspěvku

Rye

Rye | 03.12.17 v 14:50

Díky Patriku za vysvětlení :)

Patrik-Muller

Patrik-Muller | 01.12.17 v 21:47

Petulinda: klídek.. nejsi tu nějak dlouho, aby sis tu mohla moc vyskakovat.. :) jinak ti chci poblahopřát k třetímu místu za měsíc Listopad.. já už pak neměl večer náladu a čas hrát.. :) jen hraj hry.. na ZBYTEČNÝ komentáře se vykašli a zbytečně nespamuj.. akorát se přidělává vedení FG práce a musí tohle řešit.. jinak ať se daří ve zlaté lize ! :)

Petulinda

Petulinda | 30.11.17 v 21:34

Tohle to podobně dělají i další hráči, všímejte si i ostatních ;) Patrik-Muller jen pro upřesnění, pokud nejsi slepý tak já hry hrají ;)

Bafusa

Bafusa | 30.11.17 v 20:23

Patriku, fandím ti

Patrik-Muller

Patrik-Muller | 30.11.17 v 19:46

Bafusa: Asi hold chce skončit na třetím místě no :) kdyby aspoň hrála hry.. ale za tohle spamování ji to třetí místo tedy jentak nepřenechám :)

Bafusa

Bafusa | 30.11.17 v 19:38

Petulinda je borec, za 9 minut stihla přečíst 10 článku, přečíst 10 recenzí her, okomentovat těchto 10 her a ještě si tyto hry stáhnout :-(

Petulinda

Petulinda | 30.11.17 v 18:25

Docela dobrá hra

Sůvička

Sůvička | 31.12.16 v 12:15

Pěkná hra.


galerie

Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel Sonic Before the Sequel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce