recenze

Dino Hunter: Deadly Shores

Dino Hunter: Deadly Shores

Ukažte instinkt lovce a získejte vzácné trofeje z řad dinosaurů. Lovit tyranosaury ale nebudete pomocí primitivních zbraní, nýbrž moderním arzenálem. O to je to ještě větší zábava.
Takový způsob lovu jen tak nenajdete. Ocitáte se v zemi dinosaurů a k jejich lovu využijete pěknou řádku moderních zbraní s možností upgradu. Ale popořadě. Každý region obsahuje řadu misí, v nichž musíte ulovit daný objekt. Postupem času se eventy rozšiřují a vyzkoušíte si i jinak placené zbraně. Za běžné i speciální výzvy získáváte peníze a zkušenosti, za což si budete moci koupit nové zbraně a posléze je upgradovat do obtížnějších levelů.
Teď k samotnému hraní. Ve hře se ocitáte v pozici lovce, který situaci vidí z pohledu první osoby. Pomocí kláves se pohybujete a využíváte zlepšováky pro zaměřování, zoom nebo speciální světlo, díky kterému vidíte vnitřní orgány a slabá místa vaší kořisti. V kombinaci s myší (střelba a míření) dostáváte model typický pro akční hry, a taky to pěkná akce bude. Zpočátku stačí v podstatě v klidu namířit a střelit, ale později jsou dinosauři silnější a začínají útočit. To už je ten správný adrenalin, kdy musíte střílet přesně a rychle, jinak si na vás T-Rex pochutná. Také musíte sledovat druhy, abyste neztráceli čas střelbou do něčeho, co není součástí mise.
Hra má fajn tempo, parádní 3D grafiku a bohatý obsah, který odemykáte postupem. Brzdou se jeví energie, která se spotřebovává s každou misí, ale postupem na novou úroveň se doplní rovnou a automatické plnění rovněž není hrozné. Hra je k dispozici také pro mobilní zařízení. Hezký lov a přesnou mušku.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 16.01.18 v 13:04

Zabít dinosaury v nebezpečném prostředí

Laugher

Laugher | 22.07.15 v 14:27

Lovit nebo být loven


galerie

Dino Hunter: Deadly Shores Dino Hunter: Deadly Shores Dino Hunter: Deadly Shores Dino Hunter: Deadly Shores Dino Hunter: Deadly Shores