zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 8

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Operate Now! Brain Surgery

Operate Now! Brain Surgery

Pěkně se uklidněte, umyjte si ruce a šup na operační sál! Pacienti už čekají na vás i na vaše šikovné ručičky, které jim operací zachrání život!
Operace v Operate Now! Brain Surgery přitom budete provádět úplně celé a to i s přípravou a závěrečným obvazem. Nejdříve tedy musíte stříhat a holit vlasy, vydezinfikovat místo zákroku a aplikovat uspávací injekci. Teprve potom se můžete začít přebírat ve svém chirurgickém vybavení a za pomoci skalpelů a dalších nástrojů odstranit nebo jinak upravit zdroj nemoci.
Pokud vás hra láká, ale bojíte se jejího obsahu, mohu vás ujistit, že to zase tak hrozné není. Také se řadím mezi sugestivnější jedince a s hrou jsem neměla sebemenší problém - kromě aplikování injekce totiž řežete do látkou obloženého čtverce, což vám společně se strohou grafikou žaludeční nevolnost nepřivodí. Docela fain hra, ale tak na jedno dvě zahrání, a to ve volných módech, kdy vám hra neradí, co máte dělat. Jinak je to nuda.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

frod0pipin

frod0pipin | 07.01.15 v 16:15

zajímavé !!

jurcatko

jurcatko | 23.06.14 v 21:29

zajímavá hra

Barca-Vulcova

Barca-Vulcova | 05.05.14 v 10:38

dobrá :))


galerie

Operate Now! Brain Surgery Operate Now! Brain Surgery Operate Now! Brain Surgery Operate Now! Brain Surgery Operate Now! Brain Surgery