zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Robot Phone Home

Robot Phone Home

Jak by vám asi bylo, kdybyste byli malým robotem, který se zatoulá na jinou planetu než na tu, která je jeho domovem? To se povede hrdinovi ze hry Robot Phone Home. Dokážete se vtělit do bezejmenného robota a proskákat si cestu domů?
Vydařených plošinovek není nikdy dost a já mohu s klidným srdcem říci, že dnes recenzovaná Robot Phone Home se řadí mezi ty, které jsou opravdu vydařené. Hra vás totiž uvrhne do neznámých krajin, které budete muset překonat jen s pomocí vašich ladných skoků. Posléze si budete moci pomoct i s jetpackem, ale nepředbíhejme. Jak se asi dá očekávat, ona neznámá planeta je spíše nepřívětivá, tudíž se můžete těšit na všelijaké nástrahy. Ať už je to voda, v níž se snadno utopíte, nebo tradiční bodáky, jejichž ostny vám mnohokrát provrtají vaše plechové tělo.

Audiovizuálně je Robot Phone Home poměrně zvláštní. Vše je totiž pouze dvoubarevné. Na druhou stranu tento fakt významně podpořil herní atmosféru, která by se leckdy dala doslova krájet. Tak na co ještě čekáte? Robot Phone Home určitě stojí za vyzkoušení! Snad jen obtížnost mohla být krapet jednodušší.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Goldenpig

Goldenpig | 30.06.15 v 17:59

dá se.

NADĚJE

NADĚJE | 16.01.15 v 07:01

musí se snažit chlapec robotovej :)


galerie

Robot Phone Home Robot Phone Home Robot Phone Home Robot Phone Home Robot Phone Home

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce