zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 2

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Effing Worms 2

Effing Worms 2

Tomuhle tučnému moučnému červovi trošičku vyhládlo, a tak na světě začal dělat pěknou paseku. Pomozte mu s jeho krvavými nájezdy, nasyťte ho bezbrannými těly civilistů, zvířat, ale i vojáků, kteří byli vysláni, aby vám v tom zabránili.
Nedá se nic dělat, hlad je hlad a jíst se musí, co naplat, že i v zemi se ukrývá nějaká ta potrava, vy se chcete rozrůstat a sílit a to málo, co najdete u sebe doma, vám pomáhá tak maximálně přežít. V každém levelu jste omezeni životem, který vám ubírá jednak hlad, ale také útoky vojáků, přesněji řečeno jejich miny a střely.

Abyste pak dosáhli kýženého konce, musíte do vypršení svého života stihnout požrat předem určený počet civilistů. Pokud to nezvládnete, následuje „game over“, jakmile se vám ale podaří úkol splnit, následuje sladká odměna v podobě pěkného vylepšení pro vašeho antihrdinu a samozřejmě i další level. Hra je dost rychlá a v případě, že dosáhnete na jakýsi „žrací“ bonus, který se spouští při navázání několika útoků po sobě, se její otáčky ještě o trošku zvyšují. Docela zajímavý námět je pak doplněný ještě o slušnou dávku vylepšení, které hře vdechuje individuální náboj. Budete radši tlustými a pomalými červy s dlouhým životem, nebo si vyberete cestu červa mrštného, rychlého a bojujícího téměř na pokraji smrti?

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

janice11

janice11 | 10.08.16 v 08:08

Já toho blboňa neumím ovládat!


galerie

Effing Worms 2 Effing Worms 2 Effing Worms 2