zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 1

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula

Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula

Adventura z dračího ostrova, kde se zhostíte role hodně sebevědomého floutka, jehož snem je princezna, zabití draka a takové ty věci všedního dne. Point-and-click adventura, která vám pořádně svými hádankami zavaří mozkovnu.
Klikací dobrodružství a řešení hádanek je zabaleno do příběhu mladíka, který má sen, ale to je tak všechno. Veškeré vybavení k zabití draka mu chybí, takže chodíte po městě, sbíráte předměty, klikáte všemožně smyslně i nesmyslně a snažíte se zkompletovat výstroj do další fáze, kde se klasický adventurní princip opakuje, samozřejmě s posunem příběhu a v jiném prostředí.

Osobně jsem se nesešel s hádankami. Zadání je celkem jasné, pokud čtete dialogy, ale jejich splnění mi mnohdy přišlo „divné“, série postupů zdlouhavá a musíte se vracet na již známá místa, aby tam takříkajíc „něco dozrálo“. Na můj vkus obtížný kousek, který se tak ale stává výzvou a když nechybí návod, člověk do něj sem tam rád jukne :-).

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula Nick Toldy and the Legend of Dragon Peninsula