recenze

One Tap Tennis

One Tap Tennis

Staňte se králem tenisových dvorců díky přesně načasovaným úderům a postřehu. Extrémně jednoduché ovládání jedním prstem přináší skvělé herní výzvy.
Ve hře se stanete tenisovým hráčem, který postupuje od turnaje k turnaji, od soupeře k soupeři. Jednotlivá klání se odehrávají velmi jednoduchým, ale také zábavným způsobem – stačí prostě včas stisknout dotykový displej.
S každým úderem soupeřem se vám na dvorci ukáže dotyková aréna, do které se musíte trefit. Správným zásahem naplňujete ukazatel, a jakmile se naplní, vyhráváte a postupujete do dalšího kola. Stačí tedy bedlivě sledovat pohyblivou linku a ve správný okamžik stisknout.
Jenže to není jen tak. Nikdy nevíte, jaký úder soupeř zvolí a tedy ani kde se linka objeví a kolik času budete mít na reakci – například při zkrácení hry nebo naopak lobu těsně před základní lajnu. Musíte být tedy neustále ve střehu.
S přibývajícími koly na turnaji se tempo hry zvyšuje, odemykáte nové hráče a při připojení k internetu váš progres můžete také ukládat. Stačí totiž jediná chyba a prohráváte celý zápas.

Naleznete v App Store

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

One Tap Tennis One Tap Tennis One Tap Tennis