recenze

Big Win Basketball

Big Win Basketball

Veďte váš basketbalový tým k vítězství… velkému vítězství. Získávejte hráče, speciální karty a bojujte proti soupeřům z celého světa.
Hru bych zařadil do oblasti sportovního manažerování. Z první sady balíčků karet si vytvoříte základní tým, a protože zatím de facto nemůžete dělat nic dalšího, vrhnete se na první zápas. Utkání lze sledovat, ačkoli do něho nejde aktivně zasáhnout. Za to pak dostáváte odměnu ve formě zkušeností a peněz. Co se týče přípravy na další utkání, máte k dispozici poměrně širokou škálu akcí. Asi tou nejzásadnější je nákup nových balíčků s kartami. Jejich hodnota je dána cenou a vyšší kvalita znamená také vyšší cenu. Dále jsou tu karty boostu, které zvyšují nějakou tu dovednost vašeho hráče nebo celého týmu. Hráče můžete střídat, mohou se vám zranit, a protože se vše odehrává ve formě karet, můžete je také prodávat.
Poněkud nevyvážený mi přijde výběr soupeřů. Hned od začátku vám automatické vyhledávání staví neskutečně silné protivníky, klidně o deset levelů nad vámi. Nutnost je připojení k internetu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Big Win Basketball Big Win Basketball Big Win Basketball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce