recenze

Ridge Racer Slipstream

Ridge Racer Slipstream

Rozpalte gumy, napumpujte nitro i baterku telefonu. Arkádový Ridge Racer představuje skvělé závody, které jsou velkou konkurencí pro Asphalt 8: Airborne.
V Namcu si vzpomněli na licenci konzolové gamesy Ridge Racer a udělali nám i verzi pro Android (respektive iOS) hezky pěkně zdarma – děkujeme.
Co vás ve hře čeká nejdříve řečí čísel. K dispozici budete mít 12 nadupaných vozů, 6 obřích turnajů dávajících dohromady 108 závodů, 20 okruhů a nepřeberné množství vyladění vaší káry pomocí tuningu. Co se týče jednotlivých závodů, je nastoleno notně arkádové tempo i chování vozu. Lety pomocí nitra jsou krátké a nízké a auto pěkně „lepí“ na trati. Průjezd zatáček dává adrenalin nejen díky nutnosti správně a včas driftovat, ale také díky AI soupeřů, která si toho moc líbit nenechá. Zvolit si lze z velké nabídky ovládání (jak nahýbání, tak virtuální tlačítka…), takže si každý najde to svoje. Za umístění získáváte zkušenosti a peníze, které jsou nezbytné k tuningu vašeho vozidla. Později se bez lepšího enginu a pérování zkrátka neobejdete a současně je to také prostor pro mikrotransakce. Nicméně se nedomnívám, že by Namco tlačilo na vaši peněženku. Co se vylepšování týče, není to jen lepší výkon, ale také vzhled. Máte na výběr z rámů, kapot, vinylů, včetně barevného provedení, takže vaše auto na trati bude vypadat pěkně a dost „nabušeně“.
Celkově vzato: famózní arkádové závody s velkými možnostmi tuningu, nákupy aut, svižné tempo, které prověří vaše řidičské umění. Oproti Asphalt 8: Airborne je tu možná trochu slabší grafika (přesto si bez dvoujádra a giga RAMky asi moc plynule nezahrajete) a z hlediska soundtracku jednoznačně vítězí A8!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Ridge Racer Slipstream Ridge Racer Slipstream Ridge Racer Slipstream Ridge Racer Slipstream

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce