recenze

Formula Cartoon All-Stars

Formula Cartoon All-Stars

Ztřeštěné závody s postavičkami z Cartoon Network. Vytvořte si vůz a dojeďte do cíle na prvním místě.
Závodní hra ve svižném tempu, ve které vás čekají jezdci jako Dexter, Johnny Bravo nebo Ben 10. Než si ale odemknete váš oblíbený charakter, čeká vás spousta kroužení po trati. Styl jízdy je čistě arkádový, takže pomocí dotykového displeje s virtuálním volantem řežete zatáčky, snažíte se dojet na první pozici a cestou sesbírat co nejvíce mincí, diamantů a také krabice se speciálními útoky na zpomalení ostatních.
Za peníze vylepšujete vlastnosti vašeho vozu, nebo nakupujete nové díly. Za diamanty pak odemykáte nové postavy a také vstupujete do jednotlivých turnajů v rámci turnajového módu. Diamanty se dají naštěstí získat během jízdy, i když budete muset trochu šetřit.
Pokud jde o herní módy, jsou k dispozici dva. Oba dva obsahují závody, ale turnaj odemknete pouze za diamanty. Režim Arcade obsahuje jednotlivé závody, ve kterých získáváte hvězdy a poháry za vaše umístění a při jejich dostatečném počtu se vám zpřístupní další oblast.
Ovládání vyžaduje trochu cviku a zvyku, ale velmi brzy si užijete tyto brnivé závody naplno.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Formula Cartoon All-Stars Formula Cartoon All-Stars Formula Cartoon All-Stars Formula Cartoon All-Stars Formula Cartoon All-Stars Formula Cartoon All-Stars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce