recenze

MMX Racing

MMX Racing

Skvěle vypadající závody monster trucků, které vás chytnou a jen tak nepustí. Šlápněte na plyn a porazte soupeře v souboji 1 na 1.
Jednoduché ovládání, možnosti upgradů a nejrůznější závodní výzvy, kterých se můžete zúčastnit, dělají z této hry vynikající zábavu na dlouhé chvíle.
Závodní hra s monster trucky. Ve hře absolvujete jednotlivé závody z různých eventů a za vítězství získáváte peníze, postupujete dále na žebříčku nebo jen jezdíte exhibiční závody. Za peníze upgradujete vůz, abyste vylepšili jízdní vlastnosti a posunuli se dále v hlavních závodech, které se jedou na více vítězství, získali pohár a posunuli se do vyšší třídy vozů. Tento základní princip doplňuje výborná grafika a fyzikální model. Vše totiž ovládáte pouze jediným tlačítkem – plyn. Na trati jsou různé skokánky a na těch musíte včas ubrat plyn, při dopadu zase na to šlápnout. Přesný timing je zkrátka klíčový především nad silnějšími soupeři.
K tomu všemu je zde i multiplayer se speciálními odměnami a možnostmi úpravy vozu. Jediným háčkem jsou tikety k jízdě, které se doplňují v časových intervalech, ale nikdo vás nikam netlačí. Výborná zábava, která vám vydrží na velmi dlouhou dobu.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

voky15

voky15 | 19.09.15 v 20:40

závodní hry ty mám nejradši


galerie

MMX Racing MMX Racing MMX Racing MMX Racing