recenze

Pixel Karts GP Free

Pixel Karts GP Free

Arkádové závody v pěkném retro stylu. Rozjeďte to v motokáře a dojeďte do cíle první. Dvě jezdecké třídy prověří vaše řidičské umění.
Kdo má rád retro? Motokárové závody v pixelové grafice, v nichž se počítá jen vítězství. Čeká na vás několik tratí, které si postupně odemykáte, a posléze si zpřístupníte i A třídu motokár.
Samotný závod je čistě arkádovou záležitostí. Po startu se musíte rozjet a pak už jen řezat zatáčky a samozřejmě náležitě brzdit. Během tří kol si musíte proklestit cestu na první místo, jinak se dál nedostanete. Tratě se čím dál více komplikují, zatáčky množí a úhly zostřují. Virtuální tlačítka na zatáčení by sice mohla být větší, ale dá se s tím i přesto velmi dobře hrát a vyhrát.
Po splnění první sady si odemknete novou třídu, kde je sice všechno při starém, ale tempo je mnohem svižnější, takže váš jezdecký um se opět potrénuje. Kromě šampionátu je tu dále klasická single race a time trial. Ve free verzi nejsou k dispozici všechny možnosti hry (ovládání joystickem, lokální multiplayer), ale i tak je to slušná návykovka. Jednoduše hratelné a zábavné.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Pixel Karts GP Free Pixel Karts GP Free Pixel Karts GP Free

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce