recenze

The Tribez and Castlez

The Tribez and Castlez

Pokud rádi stavíte a zkrášlujete vlastní městečko, bude toto hra pro vás. Tentokrát zavítáte do středověku a budete muset obstarat potraviny, suroviny na rozvoj a štěstí vašich obyvatel.
The Tribez and Castlez je pokračování původního Tribez. Jen co jste vašemu domorodému kmenu zajistili schopnost přežití a vybudovali jste mu super vesničku, chystáte se k odletu. Cestou se ale vaše loď porouchá a vy přistanete… ve středověku. Jiná doba, stejný úkol.
Opět se vrhnete do stavění domečků, pěstování plodin a sbírání surovin na rozvoj. Díky pořádné dávce questů posupně odemykáte nové budovy, lokace a možnosti hry. Vaše objekty upgradujete, produkujete rozmanité suroviny a stále si musíte hlídat, abyste měli dostatek všeho potřebného.
Čistě jen stavitelská gamesa, zapomeňte na nějakou armádu a boje, nějakého trola sice po hlavě majznete, ale klasický boj to není.
Pokud jste příznivci tohoto casual stylu budovatelských her, máte se na co těšit. Náplň je opět bohatá a novinky se snaží udržet váš zájem a daří se jim to.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

patrik manek | 22.11.22 v 11:22

hello může hry purchasess


galerie

The Tribez and Castlez The Tribez and Castlez The Tribez and Castlez The Tribez and Castlez