recenze

Hell Zombie

Hell Zombie

Pekelné brány jsou otevřené a hordy zombíků a monster se řítí na váš hrad. Obrana je postavena, vojáci trénovaní, tak už to chce jen nějakého schopného vůdce, který dokáže odrazit útok a uchránit hrad. Jedna z nejlepších a nejpropracovanějších her zaměřených na obranu.
K dispozici budete mít velkou řádku levelů, abyste ukázali vaše obranářské schopnosti. Vaší primární zbraní je jakási magická kuše. Tou přes dotykový displej míříte a kosíte jednoho příchozího příšeráka za druhým a dojde i na pěkně ostré bosse.
V boji rozhodně nejste odkázáni jen na přesnou mušku a sílu zbraně (i když postupně odemykáte nové zbraně a lze je i upgradovat). K dispozici máte také kouzelnou manu na silná kouzla a jídlo na produkci vojáků. Opět se tyto složky dají bohatě upgradovat a celkově tak vzniká velice propracovaná hra.
Můžete si vytvořit váš vlastní styl boje. Za získané peníze zlepšujete obranu, sílu, celkový počet many, nová kouzla, nové bojové jednotky… sice budete muset šetřit, ale díky vysoké hratelnosti je to zábava a motivace pro další hraní nechybí. Speciální krystaly lze získat i přímo ve hře, takže není moc co vytknout. Snad jen to, že na některých přístrojích se může hra trochu seknout, ale na další pokus už zase vše běží plynule.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Hell Zombie Hell Zombie Hell Zombie Hell Zombie