recenze

Anthill

Anthill

Doba Ferdy mravence je už pasé. Dnešní mraveniště představuje vojenskou základnu a jen vaše včasná a správná strategická rozhodnutí jej ochrání před nepřátelskou lesní invazí.
Strategie s mravenci v tak trochu Tower Defense stylu. Nejdříve si musíte zajistit dostatek potravy, jelikož každá ze čtyř jednotek potřebuje dostatečné množství na svou produkci. Díky tomu budete schopni posléze posílat do boje vojáky, ale jídlo si musíte buď najít sami, nebo nejdříve nějaký organismus zničit, a teprve z jeho „mrtvolek“ dostanete jídlo. Cílem je vaše přežití uprostřed lesa, kdy se na vás sápou nejrůznější hmyzí potvory, berušky, chrousti, housenky nevyjímaje. Rychlé jednání a strategické myšlení je tak jedinou cestou, jak všechny nepřátele odrazit.
Grafické zpracování je v pořádku, hrací plochu lze i dostatečně oddálit, a tak máte přehled nad celým děním, ale přece jen mám k technickému zpracování jednu výhradu. Ovládání je poněkud těžkopádné, a když vytvoříte větší množství cestiček, po kterých se vaši svěřenci pohybují sem a tam, hůře se na ně kliká a dost špatně se mažou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Anthill Anthill Anthill Anthill Anthill

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce