recenze

Sea Empire: Winter Lords

Sea Empire: Winter Lords

Speciální edice hry Sea Empire s přívlastkem Winter Lords neztratila nic ze svého půvabu a hratelnosti originálního titulu. Opět budete dobývat ostrovy, těžit suroviny a stavět flotilu lodí. Kus, který nesmí opomenout žádný milovník real-timeových strategií.
Staňte se mořským vlkem, osídlete první ostrov a začněte hrát. K dispozici máte sadu map, které jednu po druhé plníte a odemykáte tak ty následující. Zpravidla budete muset něco vytěžit a potažmo postavit, přičemž budete omezeni počtem dnů a vašim AI soupeřem, který plní to samé zadání, jako vy. Náplní hry je tak v první řadě těžba surovin, kdy vysíláte vaše lodě na ostrovy s konkrétní surovinou. Podle typu lodě je určena nosnost i rychlost, takže se později vyplatí postavit rychlejší, nicméně dražší, lodě.
Za nasbírané zásoby pak stavíte budovy, které jsou opět schopny plnit určité funkce a v konečném výsledku vám umožní získat další ostrov. A tak je potřeba skloubit strategické myšlení, obchodování s přebytky surovin a účelnou stavbu rozdílných typů lodí.

Jedinou výtkou by mohlo být slůvko „zase“. V principu a hratelnosti se jedná o totéž jako v původním Sea Empire. To ovšem nikterak neshazuje celkové kvality této hry, která je již navíc v češtině a, to mě velmi potěšilo, je přítomen generátor map, v němž si lze nastavit všelijaké kvality pro vaši náhodnou hru. Pokud jste hráli předchozí titul, nebudete litovat, neboť získané návyky se vám určitě budou hodit. Jestliže se jedná o vaše první setkání s BluePlop a Sea Empire, zkuste raději nejdřív jedničku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

NADĚJE

NADĚJE | 14.02.15 v 08:09

Chce to sílu a odhodlání, dobrý výsledek není jen tak k mání :)

kokosmen265

kokosmen265 | 26.01.15 v 06:54

super že to má skvělý děj


galerie

Sea Empire: Winter Lords Sea Empire: Winter Lords Sea Empire: Winter Lords Sea Empire: Winter Lords Sea Empire: Winter Lords

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce