recenze

Ski Jump Mania

Ski Jump Mania

Staňte se profesionálním skokanem na lyžích a vyhopsejte si výhry proti ostatním uživatelům, v žebříčku nebo v lize. Příležitostí na vylepšování vašich vlastností a porovnávání s ostatními hráči je v této on-line webovce opravdu dost.
Povedená sportovní hra, kterou rozběhnete ve vašem prohlížeči. Stačí se jen registrovat pomocí e-mailu a hesla, nebo skrze Facebook účet.

Ve hře se stanete závodníkem v letech na lyžích, což s sebou nese tvrdou dřinu tréninku (rozumějte klikání na dané položky za spotřebovávání energie) a závodní skoky ve snaze porazit ostatní protivníky. Vzniká tak jakýsi mix sportovní hry s prvky RPG a nutno říct, že to celkem dobře funguje.

Úvodní stránka je přehledná a nabízí 6 základních položek, které prezentují všechny možnosti. Dominantou jsou zejména úkoly, které opakovaným klikáním plníte. Za to získáváte peníze a zkušenostní body, které vám odemykají nový level a tím i nové mise a v podstatě další funkce, jako jsou skoky na můstku, žebříčky, novou výbavu apod.
Za získané peníze nakupujete dostupnou výbavu a především vylepšujete atributy vašeho skokana ve třech kategoriích – odraz, let, dopad – a k dispozici máte další vychytávky jak zlepšit vlastnosti, například pomocí lepšího zázemí a již zmíněné výbavy. Tok peněz získáváte rovněž ze sponzorů a z četných bitev s ostatními hráči přímo na skokánku.

Kromě jakéhos takéhos klikacího manažera hra obsahuje i malou flashovou hru. Samotné skoky na lyžích můžete buď simulovat, nebo si je skočit kompletně sami. To je samozřejmě výhodnější, protože můžete porazit i silnější soupeře, na druhou stranu je tu i vyšší riziko chyby. Při skoku je důležitá síla větru a v intervalu 10 vteřin je třeba odhadnout co nejvyšší kladné číslo. Pak už je to hra o postřehu. Musíte se trefit co nejlépe jak do ukazatele odrazu, tak dopadu a navíc korigovat let. Jednoduchá minihra, ale celý titul velmi výrazně osvěží a přidá adrenalin.
Soutěžit totiž můžete v denní lize, o peníze, nebo o pozici v žebříčku. Navíc díky denním questům můžete vylepšovat konkrétní můstky a dostat další výhodu.
Jako „brzda“ tu působí doplňující se energie. Ta vás samozřejmě zastaví při plnění úkolů a počet skoků je také omezen vlastní energií, respektive sebevědomím. Hra má ovšem velmi svižný začátek, díky kterému se do Ski Jump Mania velmi rychle dostanete a budete chyceni lety na lyžích.

Hra se ve své podstatě neliší od jiných zástupců studia PowerPlay Manager, ale tentokrát přidali i něco navíc a zábavnost notně stoupla.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:16

text příspěvku

1Laugher

1Laugher | 12.04.18 v 14:41

Ski Jump Mania je online hra plná zábavy

Laugher

Laugher | 31.07.15 v 02:36

Sportovní hra


galerie

Ski Jump Mania Ski Jump Mania Ski Jump Mania Ski Jump Mania Ski Jump Mania Ski Jump Mania Ski Jump Mania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce