recenze

Ski Challenge 15

Ski Challenge 15

Další sezóna závodního lyžování ve Ski Challenge 15. Vrhněte se na svahy a sjeďte je v co nejrychlejším čase. Různé tratě, nastavení lyží a spousta zábavy v pěkné 3D grafice… tak, jak jsme si na to už zvykli.
Ve hře máte v podstatě dvě základní možnosti - buď můžete trénovat, nebo si vytvořit účet a pustit se do pořádných závodů na čas. Trénink vám slouží v podstatě jen na vypilování jednotlivých tratí, a tak se hlavní obsah (šampionáty) otevře až s registrací.
Vašeho jezdce můžete ovládat několika rozdílnými způsoby a je na vás, co vám nejlépe sedne do ruky. Osobně mi však spíše vyhovovalo použití gyroskopu než virtuální tlačítka, přestože jejich sensitivitu lze nastavit. Při svištění ze svahu musíte samozřejmě projíždět brankami a dojet do cíle co nejrychleji. Musíte však jet s jakous takous kvalitou a používat také brzdu. Za nasbírané peníze kupujete novou výbavu vašeho závodníka, k dispozici je rovněž nastavení lyží a nechybí ani možnost si vaši jízdu nahrát.
Pěkná 3D grafika, byť okolní diváci jsou jak z kartonové krabice. Problém je v tom, že už to tady bylo… a několikrát. Hře by prospěla nějaká osvěžující novinka a tento díl nejspíš zapadne mezi předchozí, jelikož nenabízí nic závratně nového.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

wozimba

wozimba | 17.01.15 v 14:07

tahle hra je každý rok skoro stejná, moc inovací v ní není


galerie

Ski Challenge 15 Ski Challenge 15 Ski Challenge 15 Ski Challenge 15 Ski Challenge 15