recenze

Big Win NHL Hockey

Big Win NHL Hockey

Jste fanoušci NHL? Tak teď máte možnost sestavit vlastní hvězdný tým a poměřit ho s ostatními. Aplikujte speciální karty a zúčastněte se turnajů o velké odměny, které vám poslouží k opětovnému vylepšení vašeho týmu.
Kolotoč zápasů NHL se roztáčí ve vysokém tempu a je na vás, abyste poskládali tým, náležitě ho připravili a zkusili sbírat vítězství v simulovaných zápasech. Hra je de facto takovým simulátorem manažera týmu NHL. V první řadě se musíte starat o váš mančaft. Podepisovat nové smlouvy, získávat hráče, případně postavit kompletní lajnu z jednoho klubu. To ale není jen tak, všechny karty, ať už hráčů, nebo power-upů, musíte nakupovat za peníze. No a právě s těmi je problém.
Celý koncept zní hezky. Vyhrávejte a budete mít peněz jako šlupek, takže vás nějaký konec smlouvy nebo zranění nevyvedou z míry. Jenže opak je pravdou. Pokud nebudete úzkostlivě šetřit, budete mít velké problémy s neustálým nedostatkem hráčů, které lze postavit. Tím pádem sotva něco vyhrajete, málo vyděláte, nekoupíte balíček s kartou na nový kontrakt a… tím se kruh mizérie uzavírá. Takže šetřit, kde se dá. Rozhodně zpočátku nekupujte dražší než základní balíček karet.
Hra má oficiální licenci, takže se těšte na skutečné hráče a mít v týmu nějaké české hvězdy je slušná motivace. Ve hře je navíc pěkná várka herních módů, od náhodné hry přes zápasy v lize o Stanley Cup až po speciální eventy. Do hry nelze zasáhnout, pouze sledovat průběh. Jediné, co lze udělat, je aplikovat speciální karty na každou třetinu. Celkově ale strategii zápasů nechápu. Mám před sebou slabšího soupeře, nižší level i celkový rating, nemá žádné karty, zato já v plné polní. I s takovou (optickou) převahou není problém prohrát. No a toto je na denním pořádku. De facto se nedá odhadnout, co a jak máte udělat pro vítězství. Výsledky jsou zkrátka haluzové jako skutečná NHL.
Po technické stránce hra občas padá, ale série Big Win je proslulá svou hratelností a zábavou. Pěkná idea, ale notně nedotažená.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

HAL

HAL | 21.09.15 v 11:22

nhl je klasika

Martin | 30.08.15 v 16:57

Ahoj ahoj,tak taky si nejsem jistý,jak úplně vyhrát i se zkušeným kádrem,ale zkoušel si třeba ladit hráče dle toho chemistry? Nemáš to tu popsané,ale jde to hezky vidět na obrázku 4.. Kde skládáš formace.. :) Měl si někdy plnou polní?:D

Kacirek_Donald

Kacirek_Donald | 12.03.14 v 08:57

Jestliže je hráč starý a slabý, asi bych ho propustil a koupil si v balíčku nějakého nového, mladého a silnějšího :).

big win | 12.03.14 v 06:49

Ahojte,mohli by ste mi poradit? Jeden z mojich hracov je uz stary a slaby.Vypise mi to,ze to mam kupit za 50zelenych money.Da sa to neako vyriesit aj bez nich? Diki


galerie

Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey Big Win NHL Hockey