recenze

Commander Stalin

Commander Stalin

Cítíte se na vybudování skutečně mocného impéria takřka z ničeho? Rozviňte své vůdcovské schopnosti a strategicky držte v rovnováze všechny potřebné složky ekonomiky i výroby. Právě v této chvíli se ocitáte v Sovětském svazu, kde se budete snažit o vyhlazení vašich nepřátel. (Nejenom) ekonomická válka začíná.
Realtimová strategie na pozici jednoho z diktátorů našich i světových dějin. Získejte sílu, vliv a podmaňte si okolí správnými rozhodnutími.

Na začátku samotné hry se ocitáte v nepohostinné a mrazivé krajině, kterou je potřeba trochu prozkoumat, vyčistit a notně zindustrializovat. Z několika mála vojáčků si vytvoříte vojáčků o něco víc a nakonec i hutnou sovětskou armádu. Ale hezky popořadě. Se všemi postavami, které si vyvinete, můžete objevovat mapu. Na té se vyskytují kromě německých nepřátel také různé suroviny potřebné k výrobě a stavbě budov. Dělba práce je tedy rozdělena na jakési kutání a stavbu a boj s vojáky. Ovládání se nijak zvlášť neliší od jiných strategických her, a tak klikáte, vybíráte z nabídky možností a…čekáte na dostavbu. K dispozici jsou jak vojenské budovy, tak i obranné objekty s vozidly a spousta dalších věcí.

Propracovaná strategie. K plusům potřeba přičíst také možnost češtiny, i když v praxi je poněkud vachrlatá a ne všechna slova jsou přeložená. Zmínku si zaslouží také zvuková stránka hry. Ze soundtracku společně s grafikou máte skutečně pocit, že se pohybujete v hluboké době Sovětského svazu. Do ouška vám budou znít budovatelské písně, ale i například hodně známá Kaťuša.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

MUDr. Mstibor Háborů | 11.03.10 v 15:33

http://cs.wikipedia.org/wiki/RAR

tank001 | 10.03.10 v 17:19

Mám to ve WinRAR ale nemohu najít soubor EXE na naistalování? poradíte. Díky


galerie

Commander Stalin Commander Stalin Commander Stalin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce