recenze

EURO 2012 Football/Soccer Game

EURO 2012 Football/Soccer Game

Fotbalová hra právě k probíhajícímu šampionátu. Vyzkoušejte váš postřeh a rychlost. Jedinou slabinou této hry může být to, že z ní chtěl tvůrce vytřískat nějaké peníze.
V principu se jedná o něco jako „postřehově-rychlostní hru“. Po výběru týmu se ocitáte v základní skupině a před vámi tři zápasy. Systém zápasů je takový, že se vám objevují hlášky a vy na ně musíte reagovat. K dispozici máte čtyři akce – obranný zákrok, zákrok gólmana, přihrávka a střela – a každou z nich využíváte podle toho, jaký popisek se během utkání objeví. Reagovat musíte v časovém limitu a nápis také přečíst, neboť kromě akce musíte určit i stranu.
Malý vtípek je v tom, že časový limit, respektive rychlost, s kterou vám ubývá, je dán určitým papírovým předpokladem o kvalitách vybraného týmu.
A teď ta nejméně příjemná věc. Ve verzi zdarma je k dispozici pouze základní skupina. Budete-li chtít hrát vyřazovací část, musíte si koupit plnou verzi hry. Autor tedy nechce nějaký velký balík (vzhledem ke zpracování je to dost pochopitelné…), ale upřímně řečeno je EURO 2012 píše etapovou a módní záležitostí a po skončení už nebude mít takové kouzlo. Navíc se dle mého soudu dá dohrát velice brzy a co pak s ní? Jako ochutnávka a zábava neplacená verze ale určitě poslouží.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

EURO 2012 Football/Soccer Game EURO 2012 Football/Soccer Game EURO 2012 Football/Soccer Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce