recenze

Rocka Bowling 3D

Rocka Bowling 3D

Graficky velmi pěkně zpracovaný simulátor bowlingu, který mezi svými konkurenty vyčnívá také možností házet různé falše a dělat další parádičky typu vyskočení koule ze žlábku zpět na dráhu.
I přesto není Rocka Bowling nijak složitá hra. Nejdřív si vyberete počet kol, na něž chcete hrát, a zadáte počet hráčů, který se chystaného klání zúčastní. Tento údaj popřípadě doplníte ještě jejich jmény. Posléze jste již vrhnuti na bowlingovou dráhu a můžete se pustit do soupeření.
Hra se ovládá jedním prstem, kdy jeho dotekem kouli chytíte a pak ji příslušným pohybem udáte směr a rychlost. Je to chytlavé, ale momentálně se zde vyskytuje dost zásadní bug, který jinak skvělou hratelnost drasticky táhne až k pomyslnému hernímu dnu. Jedná se o časté zamrzávání bowlingové koule a následné neohlášené rozmrzávání v nejméně vhodných chvílích, což s sebou většinou přináší úplně zmařený hod.
Jestliže autoři zmiňovanou chybu odstraní, Rocka Bowling budu moct jen doporučit. Hra až 6 hráčů v multiplayeru a veliká motivace širokým spektrem odemykatelných položek v singleplayeru dokáže zabavit na dlouhé hodiny.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 20.02.15 v 07:10

bowling to je zábavička


galerie

Rocka Bowling 3D Rocka Bowling 3D Rocka Bowling 3D