recenze

Dungeon Gems

Dungeon Gems

Fantasy hra plná draků, kouzel a přírodních sil, která je založena na match-3 principu. Vstupte do tohoto světa a využijte sílu elementů ve svůj prospěch.
V této hře od Gameloftu jsou v podstatě dominantní dvě složky. Tou první je boj založený na spojování objektů, tou druhou jsou pak vaši hrdinové. Ale popořadě.
V rámci jednotlivých levelů navštěvujete dungeony a absolvujete daný počet soubojů proti nepřátelům. Soubojový systém je založený na spojování objektů. Čím delší řadu vytvoříte jedním tahem, tím větší sílu útoku daná postava získá. Hrdinů máte hned několik a každý z nich patří k některému elementu. V rámci toho platí, že jaký element spojíte, taková postava zaútočí. Svou roli zde hrají slabosti i odolnosti jednotlivých elementů, a tak je nasnadě vytvořit vyváženou skupinku hrdinů. Ono to s tím spojováním zase tak horké není. Zaútočit můžete i s jedním objektem, a dokonce lze spojit i elementy různého druhu.
Na každou bitvu totiž máte určený počet bodů, které vám umožní provádět speciální útoky nebo spojit různé elementy.
Po každém souboji a porážce bosse postupujete dále a získáváte odměnu. Kromě mincí také obdržíte nové hrdiny. Hrdiny můžete volně přidávat nebo odstraňovat ze skupiny, upgradovat je a zvyšovat jejich level. Postavy jsou rozděleny podle své úrovně a pro jejich vylepšení můžete využít ty chabé a slabé a vytvořit jednoho extrasilného. No nezní to zábavně?
Počet her je omezen energií, ale s postupem na vyšší úroveň se vám obnoví. Start do hry je tak velice rychlý a u hry vydržíte dlouhou dobu. Nutností je připojení k internetu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Dungeon Gems Dungeon Gems Dungeon Gems Dungeon Gems Dungeon Gems