recenze

Bubble Mania

Bubble Mania

Máme tu další bublinovku, takže pokud máte rádi střílení a pukání bublin ve stylu „3 a více“ her, je tu pro vás další zabiják času.
Zlý kouzelník uvěznil tamní miminka, a tak se skrze bublinovou hradbu vydáváte na záchrannou misi. Z děla střílíte koule různých barev a snažíte se strefit do seskupení téže barvy. Pravidlo 3 a více platí i tentokrát, ale většinou se bude jednat o masivní pukání bublin. Jakmile osvobodíte poslední mimčo, jdete dál. Většinou už máte alespoň jednu hvězdu za nahrané body, takže postupujete vesele vpřed.
Hradbu z bublin posléze doplní i překážky, respektive objekty, které nelze zničit, a tak je třeba je přesně obstřelit. Míření provádíte přes dotykový displej a linie se objeví po delším podržení prstu.
Nakonec je tu i pár power-upů, které by vám měly pomoci v obtížnějších levelech, na což máte k dispozici peníze za dosavadní hraní.
Vaše hraní je dáno životy, které se doplňují po jednom kusu za hodinu, to ale není nic strašného, jelikož za splněný level jste právě tímto kusem energie odměněni.
Jednoduché ovládání, klasické překážky a herní náplň. Nic, co by zvláštním způsobem vystupovalo do popředí. Na druhou stranu tyto herní mechanismy stále fungují, takže další slušná bublinovka pro všechny milovníky žánru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Bubble Mania Bubble Mania Bubble Mania Bubble Mania Bubble Mania Bubble Mania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce