recenze

Angry Birds Stella POP!

Angry Birds Stella POP!

Rovio s jejich značkou Angry Birds přicházejí s novým kouskem do žánru logických her. Připravte si přesnou mušku i rychlost. Střílečka bublin ve stylu legendárního Bubble Shootera přichází v návykovém a pestrém podání.
Vítejte v barevném světě bublin, které vystřelujete z děla a snažíte se přes bublinovou hráz dostat až na konec. Počet bublin je omezen, takže musíte nejenom přesně mířit a vytvářet co největší skupinky téže barvy, ale také přemýšlet. Ve hře vás čeká pořádná dávka levelů a postupně si vyzkoušíte nejrůznější herní módy. Narazíte jak na časovky, tak osvobozování „světlušek“, nebo naopak na likvidaci zelených prasat. S postupem do vyšších úrovní přibývají nové překážky v podobě kamenů nebo skrytí barev. Každý z ptáků má také svůj vlastní speciální power-up, takže pukejte bubliny v co nejdelší řadě, tyto power-upy mohou rozhodnout celou úroveň.
Hra velmi dobře kombinuje principy oblíbeného Bubble Shootera se světem Angry Birds. Přesto ale nechybí ona klasická brzda v podobě herních životů. Při opakování levelu ztratíte život, který se doplní za 3 minuty. Občas si tak na pokračování budete muset počkat. Rozhodně to ale není tak drsné, abyste museli platit skrze mikrotransakce.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

kykola | 13.10.16 v 13:31

Jak odblokovat další levly?jsem v 1185 a nebe nepokracuje?diky


galerie

Angry Birds Stella POP! Angry Birds Stella POP! Angry Birds Stella POP! Angry Birds Stella POP! Angry Birds Stella POP! Angry Birds Stella POP!