recenze

Bingo Bash

Bingo Bash

Bingo! Toto je hra pro všechny milovníky této oddechové zábavy. Sledujte čísla, vytvářejte potřebné kombinace a lajny a získejte zaslouženou odměnu.
Náplň hry se v základech neliší od své reálné předlohy. Před sebou máte kartu s čísly, na kterou umisťujete žetony tehdy, je-li vaše číslo vytaženo z osudí. Čísla jdou v přiměřeném tempu, takže máte čas vše sledovat, a to i v případě, že si na aktuální hru koupíte dvě karty. Bingo získáte při svislé nebo vodorovné lajně, úhlopříčce nebo při označení koncových rohů. Hra končí tedy buď vaším „bingem“, nebo vybráním všech odměn (bing) hráči před vámi.
Za každou absolvovanou hru získáváte peníze a zkušenosti. Zkušenosti vás posouvají na vyšší level, čímž odemykáte přístupy k novým stolům. Peníze zase slouží na nákup upgradů. Během „bingování“ za každé označení čísla na vaší kartě naplňujete položku pro speciální boost. Ten vám náhodně nabídne upgrade z vaší zásobárny od zvýšení peněžního zisku až po instantní bingo.
Osobně se domnívám, že je výhodnější hrát vždy se dvěma kartami, protože šance na výhru je vyšší a také to dává hře větší šmrnc. Nevýhodou jsou body, za které karty kupujete, a dají se získat především každodenním hraním, výhrami či plněním achievementů. Počet her je tak omezen, ale myslím, že v případě Binga to nevadí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Bingo Bash Bingo Bash Bingo Bash Bingo Bash Bingo Bash