recenze

Airport Scanner

Airport Scanner

Nůžky, kuše, brokovnice a spoustu dalších věcí se jednotliví pasažéři snaží propašovat ve svém kufru přes letištní kontrolu. Vy se jim v tom s pomocí scanneru snažíte zabránit. Jednoduché to ale nebude, s každým levelem totiž stoupá vynalézavost cestujících a vaše oči budou mít co dělat.
Princip hry je založen na rychlosti a vašem ostřížím oku. Ke scanneru postupně přistupují jednotlivci, přičemž jejich zavazadlo krásně vidíte zevnitř. Uvidíte-li tam nějaký závadný předmět, musíte rychle stisknout displej. Kufr si i sami posouváte po displeji, takže to je později opravdu rychlovka. Hra vás navíc nutí, abyste hráli co nejsvižněji. Někteří pasažéři neradi čekají nebo jsou to piloti, kteří spěchají k odletu. Postupně odemknete i speciální typy turistů, kteří se více snaží vám zamotat hlavu, počet nebezpečných předmětů roste tak, že si po delším hraní mnohdy nebudete jisti, jestli tam je nebo ne.
V každém kole můžete mít pár chybných pokusů, ale čím lépe a rychleji projíždíte kufry na pásu, tím vyšší máte pak finanční odměnu. Za našetřené peníze si pak můžete dokoupit vylepšení pro váš scanner a postavičky, které chtěly něco propašovat, můžete v malé minihře trošku pomuchlat pěstí a získat bonusové peníze.

Neskutečně návyková hra, která se postupem času stane opravdu náročnou, a vaše kukadla se nebudou stačit divit, co všechno se dá v zavazadlech najít, a ještě víc při tom, co všechno se dá zakamuflovat a přehlédnout.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Airport Scanner Airport Scanner Airport Scanner Airport Scanner Airport Scanner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce