recenze

Sheep Up!

Sheep Up!

Proskákejte si s ovečkou cestu z krabice a zachraňte jí vlnu. Barevná 3D grafika, zábavné puzzle s rostoucí obtížností a vysoká hratelnost.
Ovečka se ocitla v krabici s věcmi na vyhození, a tak si teď musí vyhopsat svoji cestu k záchraně. Při neustálém hopkání se pohybujete po hrací ploše a snažíte se dostat do cíle, tím do dalšího patra a nakonec ke konci celého levelu. Každá úroveň má pět pater a při chybě v jakémkoli z nich se vracíte do prvního, pokud si tedy za herní peníze nekoupíte život nebo ho nemáte v záloze, ale o tom později.
Cestu k cíli vám samozřejmě komplikují četné překážky. Některé desky po pár odrazech mizí, připínáčků se nesmíte dotknout, jindy musíte sebrat klíč, zmáčknout čudlík nebo ve správném pořadí stisknout objekty na hrací ploše. A stále platí požadavek, že nesmíte udělat jediný chybný skok.
Takže je třeba povedené ovládání. Je tomu opravdu tak. Kromě možnosti nahýbat displej nechybí ani přepnutí na režim „touch“, který je dle mého soudu pohodlnější.
Nakonec tu máme mince, které sbíráte a můžete si za ně koupit bonusové životy, oblečky, ale jak už to tak bývá, je zde poměrně draho. To nic nemění na celkově návykové gamese s povedenou grafickou stránkou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Sheep Up! Sheep Up! Sheep Up!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce