recenze

Despicable me: Minion Rush

Despicable me: Minion Rush

Jsou žlutí, ďábelští a všemi milovaní. Není tu řeč o Simpsonových, jak byste si mohli myslet, ale o Mimoních, parťácích zloducha – dobráka Grua z filmu „Já, padouch“. Díky dnešní hře je můžete mít doma i vy!
Mimoni jsou s největší pravděpodobností mimozemšťani, kteří pracují v továrně u zmíněného padoucha a pomáhají mu se všemi jeho plány. Do jejich slovní zásoby patří slova jako „banán“ a „oooo“. Většinou jsou velice nemotorní, ale v této hře bude vše záviset jen na vás. Bravurní grafika i animace vás dovedou do prostředí továrny, kde na samém počátku hry sledujete, jak se skupina Mimoňů dozvídá, kdo se stal zaměstnancem týdne. Je zde ale ještě větší trofej, o kterou lze usilovat - zaměstnanec roku! A právě v tuto chvíli začíná váš úkol. Dopadnete na malou plošinu a hra se rozbíhá. Doslova. Ovládáte žlutého Mimoně, který běží o sto šest, po cestě sbírá banány a musí se vyhnout veškerým překážkám. Ty jsou, jak už to tak v továrně na zlo bývá, velmi zákeřné. Barely s nebezpečnými látkami, úzké plošiny nebo třeba laserové paprsky. Dokonce se budete muset utkat i s podlým Vectorem a jeho drony! Čím dále se dostanete, tím více bodů získáte a budete stále blíž svému cíli stát se zaměstnancem roku. Ovládání je celkem dobře vyřešené, Mimoněm pohybujete pomocí doteků, po případné skluzavce sjíždíte nakláněním telefonu. Tentokrát si pusťte i zvuk, roztomilé skřeky Mimoňů za to stojí. Takže pokud máte chuť podívat se do světa padouchů a žluťoučkých pracovníků továrny, směle do toho!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

luc | 28.07.15 v 20:07

Jak dokoncit prvni serii a premoct vectora

kokosmen265

kokosmen265 | 26.01.15 v 07:02

Mimoni jsou bezva, tak si držme palce

terezin1 | 23.04.14 v 16:28

je to super hra už jsem ji hrála u kámošky , ale nikde ji nemůžu najít .Ale rozhodně palec nahoru!!!

Jana | 25.02.14 v 13:39

Jakým způsobem mohu ve hře Minion Rush získat mince ??

Anonym | 10.02.14 v 18:33

dooost dobra hra

Sandra | 07.02.14 v 17:23

Ahoj


galerie

Despicable me: Minion Rush Despicable me: Minion Rush Despicable me: Minion Rush Despicable me: Minion Rush Despicable me: Minion Rush