recenze

Loop Taxi

Loop Taxi

Svižná arkáda, ve které budete ovládat taxík ... limuzínu nebo jinou káru. Pasažéři už čekají, tak je bezpečně dovezte na místo.
S automobilem sice budete jezdit pořád dokola ve stejné smyčce, ale to neznamená, že by to nebyla zábava. Pomocí dotykového displeje ovládáte vybraný vůz. Stačí ťuknout a projedete křižovatkou. Ale právě tyto křižovatky jsou největší výzvou celé hry. Než totiž dojedete na místo, kde na vás čekají zákazníci, musíte absolvovat několik křížení vozovky, na kterých je pořádný frmol. Průjezd tak musíte pečlivě načasovat a dávat pozor, abyste nenarazili. K tomu můžete využít nejenom plyn, ale také brzdu. V praxi se mi však tento "manévr" moc neosvědčil. Aby to nebylo jen o vyčkávání a vy jste si nemysleli, že máte moc času, musíte si hlídat, zda se k vám neblíží odtahový vůz (po pár hrách ho spolehlivě poznáte). Ten vás totiž při čekání odtáhne a hra končí.
Jakmile převezete nasbírané panáčky opět na začátek, získáte peníze. Za ty si pak odemykáte nové herní lokace. Svou roli hraje i výběr auta. Limuzína například odveze větší počet lidí a tím pádem získáte také více peněz. Ideální hra na chvíle oddechu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

PavelH

PavelH | 10.08.16 v 00:53

Zajímavý námět hry.


galerie

Loop Taxi Loop Taxi Loop Taxi Loop Taxi