recenze

Balloondroid

Balloondroid

Ovládejte balón, který při svém letu čelí mnoha překážkám. Při cestě do práce, vysedávání u doktora, prostě při každé nudné chvilce se hodí tato zábavná gamesa.
Do redakce nám přišel tip na mobilní hru Balloondroid přímo od jejího vývojáře ze Slovenska Adama Trávníka. Neváhali jsme a hru si vyzkoušeli.

Balóny jsou unášeny náladou větru, v této hře však směr letu můžete ovlivnit silným větrákem. Přes oblast plnou překážek se musíte ladně dostat ze startovacího místa až k cílové plošině. Přitom nesmíte ani trochu škrtnout o okolní zdi, to by byl konec. Občas to chce odemknout cestu, sebrat krystaly, někde ubrat, někde přidat. Chytlavý princip v pěkném grafickém provedení a s fajn ozvučením občas narušuje jen vztek, když se na x-tý pokus stále nemůžete dostat do cíle. Do dalších úrovní se dostáváte sbíráním hvězd za rychlé a bezchybné dokončení těch předchozích.

Na starších telefonech vám může hra trochu cukat stejně jako mně (HTC Desire X). Ještě mě napadá, že nápověda s instrukcemi by se nemusela zobrazovat před každou úrovní, již po třetím pokusu je snad ovládání hráči jasné :) Zatím je ve hře 18 levelů, ale autor slibuje brzy další. Držíme palce a těšíme se na update.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

blabola

blabola | 03.02.15 v 12:27

moc hezky


galerie

Balloondroid Balloondroid Balloondroid