recenze

Streaker Run

Streaker Run

Prohánějte se s naháčem po ulicích a střechách. Utíkejte tak dlouho, dokud vás rozběsněný manžel nechytí za… nechytí. Variace na nekonečné „běhačky“, tentokrát i s pořádnou dávkou humoru.
Hra začíná elegantním výskokem z okna vaší milované. Protože to však je milovaná i jejího manžela, máte ho teď pěkně rozčíleného za zadkem, a to doslova.
Hra svou podstatou patří mezi „doběhni-co-nejdál“ tituly (podobně jako Temple Run nebo Agent Dash, které si u nás vysloužily poměrně nadprůměrné hodnocení), což už mnohé naznačí. V kreslené a vtipně střižené 3D grafice běžíte s naháčem skrze ulice, střechy a dvorky, přičemž musíte hbitě a včas zatáčet, slidovat a skákat přes překážky. Cestou sbíráte drahokamy, za které pak nakupujete všemožné upgrady – magnet, nesmrtelnost nebo dopravní prostředek. Další možností pro bonusy je kolo štěstí a speciální měna, těšit se můžete i na další postavy.
Občas se u tohoto typu her stane, že musíte dlouho šetřit a pak si dopřejete jeden bonus, který vás stejně zklame nebo nefunguje tak, jak jste si představovali. Tady vás nečeká ani jedno zklamání. Naopak, na základní upgrady nebo vozidla dlouho nečekáte, a pokud je ve hře seberete, jejich účinnost má nějaký smysl a efekt.
Maníka lze vyměnit také za slečnu (ve spodním prádle) a manžela za zombíka, k tomu všemu se pobavíte také celkovým humorem a spoustou hlášek na začátku hry. Rozhodně vysoce povedená „běhačka“. Hra se ovládá nahýbáním displeje.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Petosko

Petosko | 14.02.16 v 02:41

:D hambatý :D


galerie

Streaker Run Streaker Run Streaker Run Streaker Run Streaker Run Streaker Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce