recenze

2014 IIHF powered by Škoda

2014 IIHF powered by Škoda

Mistrovství světa v hokeji 2014 začalo a vy můžete mít všechno důležité pod placem díky oficiální aplikaci.
Aplikace je velmi dobrou pomůckou pro všechny, kteří chtějí mít o MS v Bělorusku neustálý přehled a k dispozici čerstvé informace. Na úvod vás přivítá jednoduché a přehledné menu se zápasy podle data. Základní informace doplňuje i jakýsi modul povzbuzení, ze kterého vidíte, komu se v daném zápase víc fandí (asi, jinak v tom nějakou informační nebo užitkovou hodnotu nevidím).
Základní menu nabízí krátké novinky a zprávy z dějiště MS a zápasů, rozpis zápasů, přehled týmů, tabulky a statistiky. V každé záložce se skrývá to, co by tak člověk logicky očekával.
Upřímně řečeno jsem ale od oficiální aplikace čekal víc. Zprávy jsou opravdu jen velmi krátké a mnohdy ukazují jen fotku z nějaké akce s komentářem. V podstatě se dozvíte jednu zásadní informaci, ale nějaký ucelený zdroj zpráv nečekejte. Dále se mi nelíbí rozpis týmů podle jednotlivých pětek, ze kterých není zřetelné, kdo je jaký post. Je fajn, že si můžete nastavit notifikaci na události začátku zápasu, přestávky a samozřejmě gólové události. Počítejte však s nějakou tou minutkou zpoždění notifikace od reálného stavu.
Celkově dostačující aplikace, která ale nemá nějak výraznou přidanou hodnotu. Plní účel, ale má také své mouchy.

Naleznete na Google Play

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

HAL

HAL | 20.09.15 v 09:50

nebylo to nic moc

voky15

voky15 | 15.05.14 v 21:00

pecka hra


galerie

2014 IIHF powered by Škoda 2014 IIHF powered by Škoda 2014 IIHF powered by Škoda 2014 IIHF powered by Škoda