recenze

WarCom: Genesis

WarCom: Genesis

Obujte si bagančata, chystá se na vás pořádná vojenská akce ve hře WarCom: Genesis ve verzi pro Androidy.
Připravte se na neutuchající a intenzivní vojenskou akci s více než 60 misemi (hlavní a vedlejší), s mnoha herními módy, parádní grafikou, spoustou zbraní a samozřejmě spoustou nepřátel. Neskutečně kvalitní střílečka z pohledu třetí osoby.
Užít si můžete mise ve stylu herních módů survival, eliminace nebo se budete snažit sebrat všechny rozmístěné zásoby, přičemž na vás vždy budou čekat nějaké ty zástupy nepřátel. Ani ti nejsou úplní tupani. Kromě toho, že útočí v přesile, vyruší je jakýkoli zvuk, tak také se občas pohybují za vámi. Toho lze využít při větší přesile, a tak je můžete postupně „odtáhnout“ a zlikvidovat. Přece jen se líp střílí do jedince než do hordy pěti najednou.
Boje se odehrávají v solidním 3D prostředí a na to, že tu máme našlapanou akční hru na mobilní platformu, ovládání také zůstalo na vysoké úrovni. Pravda, virtuální joystick je menší a občas se stane, že místo pohybu postavy si totálně přetočíte pohled kamery, ale snaha o komfort při ovládání tu je zřejmá a povedlo se.
Tyto aspekty – občas pozlobí ovládání a AI nepřátel – dávají relativně obtížnější kousek, který může někoho frustrovat. Řeklo by se, že stačí našetřit na lepší zbraň, trochu „vyexpit“ postavu a bude lépe. Inu, na druhou zbraň si pěkně počkáte, je tu draho a taky si jen tak něco neodemknete. Hra je ovšem taková návykovka, že u ní strávíte tolik času a šetření zase díky tomu není tak hrozné. Klady vysoce převyšují těch pár mušek a ve své kategorii je to naprostá špička. Na iTunes placené, na GooglePlay zdarma!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

WarCom: Genesis WarCom: Genesis WarCom: Genesis WarCom: Genesis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce