recenze

RoboCop

RoboCop

V roli RoboCopa budete muset nastolit pořádek v ulicích, skladištích a temných zákoutích Detroitu. A to znamená především zbraň, plný zásobník, přesnou mušku a načasování.
Hry k oficiálnímu filmu RoboCop se zhostili vývojáři z Glu. To má jak světlé, tak méně světlé stránky. Mezi pozitivní věci patří rozhodně celkový koncept hry. K dispozici máte několik typů misí (denní, „žebřík“, výzvy OC mise), byť se stejnou náplní – zlikvidovat všechny nepřátele v dané lokaci. Přestože se nemůžete nikam pohybovat, respektive průchod dál je automatický, je to vcelku zábavná hra.
Nepřátelé se schovávají, vykukují a vy si musíte najít cestu, jak je sejmout párem zbraní rychle a efektivně. K tomu se navíc musíte vyhýbat sniperům a granátům. Nestačí jen vykouknout a pálit, ale střelbu si musíte i správně načasovat. K tomu vám pomáhá několik vychytávek, jako je scan (odhalí nepřátele a jejich slabá místa) nebo jakýsi „bullet time“, kdy zaměříte a bleskurychle skosíte více padouchů najednou.
Za každou misi získáváte zkušenosti a peníze. Jak vaše zbraně, tak obleček můžete vylepšovat. Vše zabaleno parádní grafikou, která nepotřebuje komentář.
Teď k těm méně příjemným prvkům hry. Nové zbraně jsou relativně drahé, takže budete muset šetřit. Nicméně jsou dostupné za herní měnu. Počet her je omezen energií, ale doplňování je celkem rychlé.

Ve výsledku však klady rozhodně převyšují těch pár chybek. Super pařba s RoboCopem v hlavní roli.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Dominik Wetter | 25.02.14 v 11:38

petr: Někdy mi při pádu hry pomohlo jít do nastavení zařízení a tam dát u dané aplikace "vynutit ukončení, hru jsem pak znova spustil a bylo vše OK. U Robocopa jsem ale žádný konkrétní problém neměl. Jinak tu pod recenzí uvádíme odkaz na stránky autora, tak když tak napsat přímo jemu, pokud potíže přetrvávají. Hezký den.

petr | 13.02.14 v 22:02

mám takovej problém mám tablet a když spustím hru a dám něakou misi tak se hra po načtení vypne...nevím co s tím dělat poraďte prosím


galerie

RoboCop RoboCop RoboCop RoboCop RoboCop RoboCop

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce