recenze

Modern Command

Modern Command

Vaše základna je pod útokem nepřátel, a tak je třeba udělat s nimi krátký proces. K tomu však budete potřebovat odhad a přesné načasování.
Ve hře máte za úkol zničit nepřátelské teroristické jednotky napříč několika teritorii. V každém teritoriu vás čekají konkrétní úrovně, které budete muset splnit k postupu dál. V samotné hře se pak snažíte ubránit vaši základnu zástupům nepřátel, kteří se k vám blíží z různých koutů a různými cestičkami. Na jednoduché mapce je můžete hned zaměřit, ale protože jsou neustále v pohybu, střelbu musíte nejenom načasovat, ale také odhadnout místo dopadu, aby vaše akce měla kýžený efekt.
Za získané peníze rozšiřujete bojový arzenál a získáváte další strategické možnosti boje. Jejich výzkum nějakou dobu trvá, ale to k tomu prostě patří. Než se však pustíte do plnění misí v rámci určitého regionu, přidejte všechny bojové jednotky, které můžete. V rozehrané fázi už totiž nelze s arzenálem manipulovat. Vše doplňuje pěkná 3D grafika a možnost pohybu kamery pro přehed na bitevním poli.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Modern Command Modern Command Modern Command Modern Command